07763 850 450

©2017 BY JLARCHITECTURE LTD. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Tyneham Close, Aylesbury

The proposal at Tyneham Close, Aylesbury involves reconfiguring the ground floor layout to suit current living standards and for the young family to spend more time together in one space whilst being able to take advantage of the views of the rear garden.  The existing front living room and rear dining area will be blocked off to provide a separate living room whilst the rear of the house will see a new extension to accommodate a new kitchen/dining and family space.

 

A planning application will be prepared and submitted to the local council to remodel the existing property to further replace the existing porch, garage, WC, and utility room with a study, shower room and an open plan kitchen/dining and a living space.  The alteration to the property will see a contemporary alternative to the typical character of houses in the area with contrasting materials.