07763 850 450

©2017 BY JLARCHITECTURE LTD. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Ashford Crescent, Milton Keynes

The brief of the project was to provide additional kitchen, dining space, utility room and an office for a young family in Milton Keynes. To achieve the additional rooms, the proposed design involved the construction of a  single storey side and rear extension finished in similar materials to match the existing house. The new rear extension with a newly reconfigured kitchen and dining space has transformed how much time the family spends in the new kitchen/dining room where most of the social activity takes place.  A bifolding door in the dining room has allowed the owner to enjoy the close connection to the garden for BBQ's and garden landscaping.

 

A planning application was prepared and submitted to Milton Keynes council and was approved at first attempt.